• Øster Uttrup-Godthåb Skole
    Mona Petersen den 01-06-2017

Kære alle (fra 3. klasse og op)

Aktiv Sommer 2017 bliver snart skudt i gang, og  i år har vi inviteret 3. årgang, kommende 4. klasse elever med, samt nye tilbud til udskolingen fra Tech College og  UngAalborg. Se nærmere information på forældreIntra.

Gå ind på hjemmesiden www.aktivsommeraalborg.com og se de mange tilbud og tjek vores teaser her.  https://www.youtube.com/watch?v=WU9mJTrHwW4

Tilmeldingen åbner op den 1. juni kl. 12.00 på hjemmesiden.

Rigtig god fornøjelse

Karin Bornæs

Skoleforvaltningen

Velkommen til

Øster Uttrup-Godthåb Skoles nye Skoleport

Nyhed billede
De to afdelinger ved Øster Uttrup-Godthåb Skole, Øster Uttrup og Godthåb, har nu fået én fælles hjemmeside.
Det betyder, at du kan nøjes med at søge information om skolen på ét sted. Det betyder også en genopfriskning og udskiftning af indholdet, så det hele er nyt. Det kommer til at foregå løbende og tager selvfølgelig lidt tid. Hvis ikke du finder den information, som du søger, er du velkommen til at kontakte os.